Kui ma tulen kohale ja tahan teha nabaneeti ja mul on selleks vanema nõusoleks , aga ma ise olen 13 aastane , aga saan 20 juuni 14 aastaseks . Ema kirjutab kirja kaasa või helistab ? : ) Ma tuleksin sõbranna isaga . Tahaksin esmaspäeval ära teha .
Selline pisike küsimus, et tegin endale äsja snakebited ja esmasteks eheteks panin rõngad. Nüüd augud paranevad täitsa ilusti, aga rõngad (tänu paistetusele) jätavad huule sisse sellised "vaod". On see kuidagimoodi halb või ohtlik? Mida teha, kui hetkel pulkadega neete lubada ei saa, kuidagi ilma nendeta asja leevendada? Aitäh :)
Hakkame kolima! Seoses laienemisega avame 21. mail 2007.a. salong-kaupluse aadressil Paldiski mnt. 33. Lisaks piercing-salongile tuleb uuele aadressile ka kehaehete, riiete ja aksessuaaride kauplus. Kõik endised ja uued kliendid saavad sooja ja sõbraliku vastuvõtu osaliseks nagu alati! - Asukohast lähemalt -
Käisin ka see kolmapäev uut kohta uudistamas, ja mainin kah lõpuks ära, et tõesti väga-väga-väga meeldis uus koht! Hubane, teate! Selline klubis-olemise tunne tekkis - eks kindlasti leian veel põhjuseid, miks sinna tagasi minna. :)
õh, äkki keegi suudaks mulle ära seletada kuidas sinna saada viru juurest ?! või siis kannikese poe juurest ?! tahaks nagu keeleneedi aega ja värkii panna kirja ja nii. ja siis ma nagu ei kujuta praegu ette kus see asub.
äkki seletaks keegi, kuidas busside või trammidega sõita ja edasi kuidas ?!